Logo Veri Kurtarma, Bakım ve Raporlama

Logo Veri Kurtarma, Bakım ve Raporlama

Veri kayıpları elle manuel silme, sunucu - bilgisayar arızaları ve anlık elektrik kesilme gibi birçok sebepten meydana gelebilmektedir. Logo Programlarınızda çeşitli sebeplerle verilerinizi silinmiş yada kaybetmiş olabilirsiniz. Tam bu noktada veritabanı kayıplarınızı gidermek ve kayıtlarınızı getirmek için teknik servis hizmeti sunmaktayız. 

Logo Veri Kurtarma, Bakım ve Veritabanı İşlemleri İçin;

Hemen Arayın: 444 43 19 - 0216 375 03 68 - Bize Yazın: sales@alpbilge.com.tr

Logo Veri Kurtarma İşlemleri

Veri kayıpları elle manuel silme, sunucu - bilgisayar arızaları ve anlık elektrik kesilme gibi birçok sebepten meydana gelebilmektedir. Logo Programlarınızda çeşitli sebeplerle verilerinizi silmiş yada kaybetmiş olabilirsiniz. Varolan yedeklerinizden veritabınızı geçmişe dönük yükleyerek verilerinizi kurtarabilmekteyiz. 

Logo Veri kurtarma işlemi öncesinde bizleri arayarak sorununuzu dile getirmeniz gerekmektedir. Ardından uzman ekibimiz veritabanınızı inceleyerek datalarınızın kurtarılması hakkında bilgi verecektir. Fiyatı onaylamanız durumunda işlem başlatılıp işlem sonunda faturalandırmanız yapılacaktır.

Logo Programları Veri Bakımı ve Onarımı 

Logo Go Plus, Go3, Tiger, Tiger 3 vb. tüm programlarınız veritabanı ile çalışmaktadır. Çeşitli sebeplerden dolayı data kaydetme, güncelleme veya silme gibi işlemlerde problemler yaşanabilmektedir. Tam bu noktada Uzman Logo Destek ekibimiz müdahale sağlayarak verilerinizin bakım ve onarım işlemlerini üstlenmektedir.

Logo Raporlama Hizmetleri

Logo Yazılım Programlarının Kendi Raporlamaları dışında size özel logo raporlama hizmeti sunmak almak isterseniz. İhtiyacınızı doğru belirleyip müşteri temsilcimizi arayarak raporlama yaptırabilirsiniz.


logo raporlamalogo go3 tiger 3 veri kurtarmalogo veritabanı, logo veritabanı, logo veri aktarımı