Logo Uzak Destek - Uzaktan Bağlantı Desteği Alın

Logo Uzak Destek - Uzaktan Bağlantı Desteği Alın

Logo Programlarında yaşamış olduğunuz sorunlarla ilgili bilgisayarınıza uzaktan bağlantı yaparak çözüme kavuşturmaktayız. Go Plus, Go3, Tiger, Tiger 3, Bordro, E-fatura ve tüm logo programları için logo uzak destek hizmeti alabilirsiniz. Logo Yazılım Programlarını kullanırken yaşamış olduğunuz problem yada kafanıza takılan sorularda hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak adına Uzaktan Bağlantı programları ile bilgisayarlarınıza bağlanıyor, telefon ile gerekli bilgilendirmeyi yapmakta ve çözüme kavuşturmaktayız. Bakım anlaşması olmayan müşterilerimiz saatlik ücret ile destek alabilmektedirler.

Logo Uzak Destek Almak İçin;

Hemen Arayın: 444 43 19 yada 0216 375 03 68

Logo Programlarında yaşamış olduğunuz sorunlarla ilgili logo uzak bağlantı desteği ile bilgisayarınıza uzaktan bağlantı yaparak çözüme kavuşturmaktayız. Go, Go Plus, Go3, Tiger, Tiger 3, Bordro ve tüm logo programları için logo uzak destek hizmeti alabilirsiniz. Logo Destek Uzmanı ekip arkadaşlarımız bir telefon kadar yakınınızda. Takıldığınız noktalarda Destek Uzmanına sorun yada onlar sizin yerinize çözüme kavuştursun.

Logo Uzak Destek Almak İçin;

Hemen Arayın: 444 43 19 yada 0216 375 03 68

Logo Yazılım Programlarını kullanırken yaşamış olduğunuz problem yada kafanıza takılan sorularda hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak adına Uzaktan Bağlantı programları ile bilgisayarlarınıza bağlanıyor, telefon ile gerekli bilgilendirmeyi yapmakta ve çözüme kavuşturmaktayız. Bakım anlaşması olmayan müşterilerimiz saatlik ücret ile destek alabilmektedirler.

Go, Go Plus, Go3, Tiger, Tiger 3, Bordro ve tüm logo programları için Yerinde Destek, Uzaktan Bağlantı Desteği, Telefon ile destek hizmeti sunmaktayız. 2006 yılından bu yana Logo Yetkili Bayi olarak hizmet veren Alp Bilge, Tecrübeli Logo Destek Uzmanı, Sistem Uzmanı ve Eğitmen ekibi ile çözümler üretmektedir.

Logo Uzak Destek için hemen arayın: 

444 43 19

Diğer Hizmetlerimiz

Proje Danışmanlığı

Kullanıcı Eğitimleri

Uzak Bağlantı

Yerinde Destek

Tele-Destek

Veri Bakımı

Network ve Veritabanı Danışmanlığı