Logo Destek

Logo Destek

12 yıllık tecrübemiz ve sertifikalı uzman kadromuz ile Logo Destek, Eğitim, Danışmanlık, Proje Yönetimi ve Satış hizmetleri vermekteyiz. Türkiye‘de faaliyet gösteren firmalara Uzman Logo Destek Ekibimiz ile Logo Ürünleri ve Teknik olarak karşılaşılan sorunlarda çözümler sunmaktayız. 

Bakım Anlaşması Yaptırın, Dilediğinizde Destek Alın!

Aylık veya Yıllık Logo Bakım Anlaşması yaptırarak Teknik destek, Telefon Desteği ve Uzaktan Bağlantı Desteği hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Ay içerisinde dilediğinizce arama yaparak sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz. Periyodik Bakım Anlaşması ile kobilerin Bakım,Onarım ve Destek işlemlerini gerçekleştirmekteyiz..  Kullanmış olduğunuz Logo Start 3, Go3, Tiger 3, Bordro Plus ve E-devlet (E-fatura, E-arşiv, E-defter) ürünlerinde karşılaşılan teknik sorunlar, 

1-Uzaktan Bağlantı / Telefon ile Logo Destek

2-Yerinde Logo Destek

3-Bilgisayar/Sunucu Teknik Servis

Logo Yazılım Desteğine ihtiyacınız varsa hemen arayın;

Müşteri Destek Hattı: 444 43 19

1-Telefon ile Logo Desteği

Logo programları ile ilgili sorunlarınızda Sertifikalı Logo Destek Uzmanı ekibimizden Telefonla destek hizmeti alabilirsiniz. Telefon ile aramalarınız gerekli yönlendirmeler yapılarak Logo Telefon Destek hizmeti aylık bakım anlaşmalı müşterilerimize ücretsiz olarak verilmektedir. Bakım anlaşması olmayan yeni müşterilerimiz bakım anlaşması yaparak ay içerisinde sınırsız destek alabilirler. 

2-Uzaktan Logo Destek Hizmetleri

Yaşadığınız sorunlar karşısında telefon ile bilgi verilip gerekli yönlendirmeler yapılıp fakat uygulama noktasında sorun yaşarlarsa uzmanlarımız anında uzaktan bağlantı yaparak yaşadıkları problemlere anında müdahale ederek logo destek hizmeti vermekteyiz...

3-Yerinde Logo Destek

Telefon ve uzaktan bağlantı ile sorunu çözülmeyen firmalarımız için Logo Destek Ekibimiz işletmenize gelerek yerinde müdahalelerde bulunmaktadır. Teknik Servis formumuzu doldurarak Proje Danışmanlığı, Kullanıcı Eğitimleri, Uzak Bağlantı, Yerinde Destek, Tele-Destek, Veri Bakımı, Network ve Veritabanı Danışmanlığı gibi birçok hizmet sunmaktayız.

Diğer Hizmetlerimiz

-Logo Telefon ile Logo Destek

-Uzaktan Bağlantı ile Logo Destek

-Yerinde Servis ve Logo Destek

-Logo Programları Eğitimi

-Uygulama Danışmanlığı

-Logo Programları Satış

-Bilgisayar Teknik Servis

-IT ve Güvenlik çözümleri