Logo Go 3 Bayi - Muhasebe Programı, Go3 Destek

Logo Go 3 Bayi - Muhasebe Programı, Go3 Destek

Logo Go3, Çoğu işletme mali verilerini geleneksel olarak muhasebe defterlerinde ya da excell tablolarında tutmaya çalışıyor. Tabi ki bu tür yöntemler şirketler için çok büyük  operasyonel yük oluşturuyor. Günümüzde artık birçok işletme iş süreçlerini, tahsilatlarını ve stok takibi gibi işlemlerini yapmak için muhasebe programı arayışına giriyor. İhtiyaçlarınızı Karşılayacak Çözüm; Logo Go 3 Muhasebe Programı

En Kolay Muhasebe Ve Stok Takip Programı: GO3

Çoğu işletme mali verilerini geleneksel olarak muhasebe defterlerinde ya da excell tablolarında tutmaya çalışıyor. Tabi ki bu tür yöntemler şirketler için çok büyük  operasyonel yük oluşturuyor. Günümüzde artık birçok işletme iş süreçlerini, tahsilatlarını ve stok takibi gibi işlemlerini yapmak için muhasebe programı arayışına giriyor.  Muhasebe programı kullanmadan önce google’de en kolay muhasebe programı gibi bir arama yaparak sektörde bulunan birçok ön muhasebe programını karşımızda görebiliyoruz. Bu yazımızda size işletmeniz için çok kullanışlı bir muhasebe yazılımında olması gereken özelliklerden bahsedeceğiz.

Kolay Muhasebe Programından Beklenen Özellikler

Sadece ve kolay kullanıcı arayüzü

Muhasebe programlarının en büyük problemlerininden bir tanesi, karmaşık arayüzlerizden dolayı çok kullanışsız olması. Kolay kullanımlı bir kullanıcı paneli ile işinizi çok rahat bir şekilde yapabilmelisiniz.

E-Devlet Uygulamaları ile Uyum

E-fatura ve E-defterin hayatımıza girmesi ile beraber, artık kağıt faturalardan ziyade tüm işlemlerimizi e-fatura üzerinden yapmak, tüm muhasebe süreçlerinizi çok kolaylaştıracaktır. İsteyen her şirket artık e-fatura özelliğini ve e-arşiv özelliğini kullanabilmektedir.

E-Fatura İşlemleri

Muhasebe programlarının E-fatura oluşturmaları artık olmazsa olmazlar arasına girdi. Muhasebe programınızın içinde bulunan e-fatura özelliği aynı kağıt faturadaki hukuki koşulları taşıma özelliğine sahip olması gerekiyor. Elektronik faturalarınızı düzenlemeli ve elektronik ortamda müşterilerinize iletebilmesiniz. E-fatura size hem zamandan tasarruf sağlayacaktır, hemde fatura kargo ücretlerinizi ortadan kaldıracaktır.

E-Arşiv İşlemleri

Logo e-Arşiv uygulaması, e-Fatura kapsamındaki ve kapsam dışındaki firmalar ile nihai tüketicilere e-Fatura düzenlenmesini, ikinci nüshasının elektronik olarak korunmasını ve ibraz edilmesini sağlar.

E-Defter İşlemleri

Logo e-Defter uygulaması ile “Yevmiye Defteri”’ ve “Defter-i Kebir”’ belgeleri, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın belirlediği standartlara uygun olarak hazırlanır ve elektronik olarak GİB'e kolayca gönderilebilir.

Crm Modülü ( Müşteri Takibi )

Artık excell tabloları ile müşteri takip etmek, birçok müşteri kaybına sebebiyet verebiliyor. Muhasebe programınızın içinde müşteri takibi yani crm eklentisi olması elinizde var olan potansiyel müşterilerinizi takip etmenizi sağlayarak daha çok ciro yapmanıza olanak sağlayabilir. Müşterilerinizden alacağınız tahsilat süreçlerini takip edebilirsiniz.

Bordro Çözümleri

Artık birçok muhasebe programında personellerinizin bordrolama işlemleri gerçekleştirebilir, sicil ve ücret yönetimi uygulamalarını başarılı bir şekilde program üzerinden yapabilirsiniz.

Kolay Muhasebe Yazılımı Logo Go 3

Yukarıda bahsettiğimiz özelliklerin daha fazlasını sizlere sunmak istediğimiz Logo Go 3 Muhasebe programında bulabilirsiniz. Tüm muhasebe süreçlerinizi, iş takip süreçlerinizi, bordrolama süreçlerinizi kendi sektörünüze göre ayarlayabilir, istediğiniz yerden şirketinizin mali durumlarını kontrol edebilirsiniz. Eski usül yöntemler ile hazırladığınız mali veriler için gelir gider tablolarınızda ufak tefek hatalar olabilir ancak kullanımı çok kolay olan Logo Go 3 ile en ufak bir mali veri hatası yapmanız önlenmektedir.

Logo Go 3 Hangi Sektörlerde Kullanılıyor?

Logo GO 3 muhasebe yazılım programını, kobilerden başlayıp büyük işletmelere kadar bir çok şirket kendi ihtiyaçlarını çözüm bulmak için kullanabilir. Logo Go 3 kolay muhasebe yazılımı kapsamlı yazılım çözüm yelpazesi ile birçok sektörüm verimliliğini arttırmak için kullanılmaktadır.

Özellikle inşaat, tekstil, ambalaj, mobilya, telekom ve bilişim hizmetleri, turizm, makine ve otomotiv yedek parça gibi birçok sektörde kullanılmaktadır. Sizde hemen Logo Go  3 muhasebe programınız kullanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Logo Go3 Destek, Logo Go3 Bayi, Logo Go 3 Muhasebe, Ön Muhasebe Programı, Logo Destek Bayi, Go3 Teknik Servis, Go3 Destek Hizmeti, Danışmanlık, Eğitim