info@alpbilge.com.tr
444 43 19

Logo Tiger Erp, GO 3, Start, Tiger 3.. için 2.57.00.00 Sürümü Çıktı

Logo Tiger Erp, GO 3, Start, Tiger 3.. için 2.57.00.00 Sürümü Çıktı

Logo Tiger ERP Çözümleri, Logo GO 3, Logo Mali Müşavir Plus ve Logo Start için 2.57.00.00 sürümünü yayınladı. Bu versiyonda yeni özellikler eklenmiş, iyileştirme ve düzeltmeler yapılmıştır. Yeni sürüm dosyalarına ftp sitesinden erişebilirsiniz. Güncelleme yapmadan önce bilmeniz gereken bazı püf noktalar ve uyarılar bulunmaktadır. Güncelleme işlemlerini tam olarak bilmiyorsanız uzman bir destek ekibinden yardım almanızı önermekteyiz. Bakım anlaşması ile tüm bu işlemlerden kurtulabilirsiniz.

Logo Go3 Versiyon Güncelleme

Logo Tiger 3 Versiyon Güncelleme

Logo Tiger Versiyon Güncelleme

Müşteri Hizmetleri: 444 43 19

Sürümün Geçerli Olduğu Ürünler: Logo Tiger Wings Enterprise, Logo Tiger Wings, Logo Tiger 3 Enterprise, Logo Tiger 3, Logo Go3, Mali Müşavir Plus, Logo Start

Önemli Uyarı:

2.55.00 versiyonu ile beraber mevcut arayüze ait versiyon değişimi dosyaları oluşturulmayacak olup, sadece yeni arayüze ait dosyalar ftp sitemize yüklenecektir. Güncel Lem'e sahip olup da 3 serisi yeni arayüze geçiş yapmayan müşterilerimizin versiyon geçişlerinin planlanmasını rica ederiz. 2.55.00 ve üzeri versiyon yüklendiğinde lisans konfigürasyon dosyaları otomatikman 3 serisi yeni arayüzün çalışacağı şekilde güncellenecektir. Lisans destek ekibinden lisansların düzenlenmesi ile ilgili talepte bulunulmasına gerek olmayacaktır.

Genel Uyarılar: 

- Genel Tablo Yönetimi altından daha önce oluşturulmuş ve kullanılan tablolar var ise güncelle işlemi yapınız. Genel Tablo Yönetimi tablolarının güncelleme işlemini, firma güncelleme işleminden önce yapınız. 

- 1.7x.xx,1.8x.xx versiyonlarından geçişlerde “Tabloları Sürüme Göre Güncelle” işlemi yapılmalıdır. 

- Firmaya ait dönemler için Veri Tabanı Araçları oluşturulmalıdır. - Güncelleme işlemi istenirse bütün firmalar için toplu olarak başlatılabilir. 

- Unity Objects ve OD kullanımı mevcut ise bu sürüme uygun araçlar update edilmelidir. 

- 2.00 sürümü öncesindeki sürümlerden geçiş yapan kullanıcılarımız versiyon değişimi yapmadan önce tüm ek paket ve kullanıcı artırımlarını yüklemeli sonrasında versiyon değişimlerini yapmalı.

Logo Tiger ERP Çözümleri, Logo GO 3, Logo Mali Müşavir Plus ve Logo Start Sürüm İçeriği - Notları - Detayları

Sürümde yapılan güncellemeler ve sürüm notlarına ulaşmak isterseniz TIKLAYINIZ.

Sürümde Hangi Yenilikler Var

Logo Tiger Erp Çözümleri E-fatura mükellef kontrol işlemleri

Logo Mali Müşavir Plus - Gib defter beyan sistemi entegrasyonu

Logo Tiger Erp çözümleri - Noterler birliği entegrasyonu

Ürün Reçete ağacında raporlama dövizine göre maliyet hesaplama

Yüklenilen Kdv Listesinin hızlı üretim reçetesine göre oluşturulması

 

<