info@alpbilge.com.tr
444 43 19

E-fatura Nedir ? Avantajları - Logo Efatura Entegratörü

E-fatura Nedir ? Avantajları - Logo Efatura Entegratörü

E-fatura Nedir ? Avantajları Nelerdir ? Elogo özel entegratörlüğü sahibi olarak efaturalarınızı kolayca kesin, görüntüleyin. E-fatura kullanma zorunluluğu nedir ? Tüm sorularınızın yanıtı yazımızda.

E-FATURA NEDİR ?

E-fatura,Gib (Gelir İdaresi Başkanlığı) ‘in belirlemiş olduğu kriterlere uygun olarak Elektronik ortamda hazırlanmış, kağıt fatura ile aynı özelliğe sahip olan kağıda basılmayan internet ortamında iletilen alıcıya iletilen faturalardır. Elektronik ortamda kağıt fatura ile uğraşmadan hızlı bir fatura çözüm arıyorsanız logo e-fatura ‘yı tercih edebilirsiniz.

efatura

KİMLER E-FATURA KULLANMALIDIR ?

E-fatura kullanmak için herhangi bir şart bulunmamakla isteyen firmalar e-fatura kullanabilmektedir. Bununla beraber  e-fatura’ya geçmeyi zorunlu olan bazı kurumlar vardır. E-fatura mükellefi olup “5 milyon TL ve üzeri brüt satış hasılatına sahip olanlar, EPDK lisanslı şirketler, Motorlu taşıtlar imalat, italat ve bayileri, İnternet aracılığı ile satış kiralama yapan internet siteleri yoluyla aracılık edenler, komisyoncu veya tüccar olarak sebze –meyve ticareti yapan firmalar. Buradaki kapsamlar sürekli değişmekte olup detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

LOGO E-FATURA UYGULAMASI

Logo Yazılım ‘ın geliştirmiş olduğu tüm erp yazılımları ile entegre çalışabilen, dijital ortamda fatura kesip, saklayabileceğiniz maliyet ve hız tasarrufu sağlayan e-fatura programıdır.  Faturalarınızı hızlı, kolay şekilde yönetebileceğiniz, şirketin verimliliğini artırabileceğiniz Logo E-fatura yazılımı ile dijital dönüşüm sürecinizi hızlandırabilirsiniz. Elogo e-fatura ile tanışmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

LOGO E-FATURA HANGİ AVANTAJLARI SAĞLAR ?

  • Faturalarınızı elektronik ortamda oluşturduğunuz içn kağıt, baskı, arşivleme gibi maliyet ortadan kalkar.
  • Faturalarınız elektronik ortamda saklanır bununla beraber faturalarınızı oluşturmak, görüntülemek kolaylık ve zaman tasarrufu sağlar.
  • Odalar dolusu klasörler tarih olur ve masraflarınızı azaltır.
  • E-faturalarınızı görüntülemek, oluşturmak ve saklamak

ELOGO E-FATURA ÖZEL ENTEGRATÖRLÜK PORTALINDAN HANGİ FATURA TÜRLER OLUŞTURULABİLİR ?

e-Logo özel entegratörlük portalından Satış, istisna, iade, stopaj, tevkifat, SGK, Kamu, ihracat e-fatura tipleri oluşturabilir.

LOGO E-FATURA DESTEK

eLogo e-fatura sistemini kullanan kullanıcılara takıldıkları sormak istedikleri noktalarda uzaktan bağlantı alarak "e-fatura destek" hizmeti sunmaktayız. Logo Efatura Destek almak isterseniz bize ulaşınız.

LOGO OPERASYON SÜREÇLERİNİZİ HIZLANDIRAN TAMAMLAYICI ÜRÜNLERİ

Logo Yazılım, süreçlerinizi hızlandırmak ve ticaretinizi kolaylaştırmak için geliştirmiş olduğu tamamlayıcı ürünleri bulunmaktadır. Bunlar;

<