info@alpbilge.com.tr
444 43 19

Logo Muhasebe Programları

Logo Muhasebe Programları

Logo Muhasebe Programları ile Tanışın İşletmenizin Verilerini Kolayca ve Güvenli bir şekilde sağlayın.

Muhasebe Programları Logo, işletmelerin gelir - gider gibi hesaplarını tutup takip edebildikleri bilgisayar programlarındandır. Logo geliştirdiği muhasebe programları ile sektörde öncü olmuştur. Türkiye'nin en çok tercih edilen muhasebe programı olan Logo Go3 ile Hesapların takibi, borç ve alacaklar, gelir ve giderler ve raporlamalar gibi birçok alana kolayca ulaşabilir ve kesintisiz sürdürülebilir bir yazılım sunar. Muhasebe, Stok, Fatura, Kasa, Banka, Sabit Kıymet, Cari Hesap gibi özellikleri ile öne çıkmaktadır. E-fatura kesebilir, düzenleyebilir, satışlarınızı ve detaylı raporlamalarınızı Logo Muhasebe Programları ile gerçekleştirebilirsiniz.

Logo Muhasebe Programları ile hızlı, sağlıklı ve düzenli verilerini kayıt altında tutabilir işlevsel özelliği ile özelleştirmenizi kolayca yapabilirsiniz. İşletmenizin büyüklüğüne uygun çözümler sayesinde bütçenizi yormadan ihtiyaç duyduğun yazılım ve çözümlere sahip olabilirsiniz.

Muhasebe Programları Size Neler Kazandırır ?

  • Kayıtlarınızı kolayca tutmanızı sağlar, istediğiniz anda kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Verileriniz güvenli bir şekilde tutulur.
  • İşletmeniz için gerekli raporları kolayca alabilirsiniz.
  • En önemlisi işletmenizin yönetiminde size zaman kazandırır.
  • Stoktan siparişe, muhasebe kayıtlarından banka verilerine kadar tek noktadan yönetim sağlar.

Logo Yazılımın Geliştirdiği Muhasebe Programları 

Logo Start 3 - Ön Muhasebe Programı (e-devlet destekli)

Logo Yazılım'ın mikro işletmeler için hazırlamış olduğu Ön muhasebe programı Logo Start 3 ile stok, kasa, maliyet, fatura, sipariş, tahsilat, ödeme, müşteri yönetimi vb. birçok özellik ile ön muhasebe kayıtlarınızı güvenle tutabilir dilediğinizde kayıtlara ulaşabilir ve raporlamalar alabilirsiniz. Logo Start 3, tek kullanıcı kullanabilmekle beraber e-fatura, e-arşiv, e-irsaliye gibi modüllerle e-devlet destekli çözümlerden faylanabilirsiniz.

Uyumlu Çözümler

e-fatura, e-arşiv, e-irsaliye, e-serbest meslek makbuzu

Logo Go3 - Muhasebe ve Finans Programı

En İyi Muhasebe programları arasında başı çeken GO3, Logo Yazılım tarafından geliştirilmiş kobi çözümlerindendir.Eski sürüm olan Go Plus ürününe göre daha esnek ve gelişmiş yapıya sahiptir.Sektörel ihtiyaçların karşılanmasında büyük fayda sağlayan program basit ve sezgisel yapıyı esas almaktadır.Yeni nesil arayüz ile kullanıcı deneyimini önemseyen bu üründe kullanım kolaylığı ve verimlilik baz alınmıştır. Logo GO3 yenilikçi ve interaktif platforma sahip arayüz ile kullanıcı deneyimini farklı boyuta taşıyarak kobilerin çözüm ortağı olmaya devam etmektedir.Detaylı çözüm üreterek firmaların iş süreçlerini profesyonelleştirir.Eski sürüme nazaran yeniliklerle donatılan Logo Go3 işletmelere ivme kazandırmaktadır.Bu ürün ile finans, muhasebe, satış, satın alma, stok yönetimi, raporlama modülleri kullanılır.

muhasebe programları

Logo Go3 - Muhasebe Programı Özellikleri

Logo Go3 Bazı Özellikleri

Logo Go3 yenilikçi özelliklere sahiptir.Birçok çözümü içinde barındıran bu üründeki özellikleri aşağıdaki gibi sıralayabiliriz;

Uyumlu Yapı: Logo GO 3 uyumlu yapısı ile dağıtım, inşaat, eğitim, tekstil, medya, sağlık ve birçok sektörden işletmelerin ihtiyaçlarını karşılar. Sektör bağımsız olarak çalışan bu ürün sayesinde gelişmeler hızlı bir şekilde uygulanabilmektedir. Bu sayede iş sürecini hızlandırarak firmaların büyümesinde etkili rol oynar.

Sade ve Pratik Arayüz: Kullanıcı dostu arayüze sahip olan GO 3’e hızlı veri girişi yapabilir, uygulama ve raporlarınıza sağlıklı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Çok Yönlü İşlevsellik: Finans, Satış, Muhasebe, Satın Alma, Raporlama gibi bir çok işlemi tek program altında sağlıklı bir şekilde kullanmanızı sağlar.

Mobil Uyumlu: Dokunmatik ekrana sahip notebook ve tabletlerde sanal klavye aracılığıyla Logo GO3 kullanılabilir.

Esnek Platform: Logo Çözüm Ortakları’nın uyarlamalar ve widgetler ekleyerek fonksiyonlar ihtiyaçlara göre genişletebilir.

Hızlı: Sık kullanılan fonksiyonları, kişiselleştirilmiş masaüstüne kısayol tuşu olarak tanımlanarak hızlı bir şekilde kullanılabilir.

E-Devlet Uygulamalarıyla Uyumlu: e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv uygulamalarıyla entegreli bir şekilde çalışır.

Windows 10 İle Uyumlu: GO3 işletim sistemi olan Windows 10 ile uyumludur.


Programı Kısa Süreliğine Ücretsiz Olarak Deneyin.

Logo Yazılım Muhasebe programları denemeniz amaçlı kısa süreliğine demo sürümünü deneyebilirsiniz. Aklınıza takılan satış öncesi ve sonrası sorularınızı 444 43 19 numaramızdan bize ulaşarak iletebilirsiniz.

<