info@alpbilge.com.tr
444 43 19

Saha Satış Yönetimi - Mobile Sales v1.48.00.00

Saha Satış Yönetimi - Mobile Sales v1.48.00.00

Logo Mobile Sales v1.48.00.00 apk sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup panel dosyalarına ftp sitesinden erişebilirsiniz.

Güncel uygulama sürümünü Google Play Store' a "Logo Mobile Sales" yazarak indirebilirsiniz.

Sürümleri kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.

Logo Mobil Sales Kampanyası için tıklayınız.

Logo Mobile Sales v1.48.00.00                                                                                                             

 

Kayıt Nr

Tanım ve Açıklama

1

MSFA-5522

 

Mail gönderim işleminde, gönderilecek mail adresini işlem esnasında girebilmek.

Tiger ERP Entegrasyonu'nda, mail gönderim sürecinde, mailin gönderileceği e-mail adresini kullanıcıya sorularak , kullanıcının o an girmiş olduğu mail adresine gönderim yapılması sağlanmıştır.

2

MSFA-5602

 

Uygulama tarafında kaydedilmiş olan fişlerin listelendiği ekranda menüde yer alan filtrele ve sırala menüleri herhangi bir tepki vermiyor.

Mobile Sales, fiş işlemlerindeki filtrele ve sırala seçeneklerinin bulunduğu buton ekrandan kaldırıldı.

3

MSFA-5753

 

Form seçme menüsünden form seçildikten sonra ürünlerin listelendiği ekranda tümünü seç menüsü, ilk satırdaki malzemenin gerçek stok miktarını kapatıyor.

Mobile Sales üzerinde ilgili menüde liste üzerinde aşağı doğru (scroll yapılırken) kaydırıldığında butonlar gizlenerek, ekranda bilgilerin kapanmaması sağlandı.

4

MSFA-5761

 

ERP veritabanında oluşturulan store procedure kullanılarak uygulamadan okutulan barkodun parçalanıp miktar, birim, stok kodu, takip numarası, son kullanma tarihi bilgilerinin alınması sağlanmalı.

Netsis ve Tiger ERP Entegrasyonları'nda, ERP veritabanında oluşturulan store procedure kullanılarak uygulamadan okutulan barkodun parçalanıp miktar, birim, stok kodu, takip numarası, son kullanma tarihi bilgilerinin alınması sağlandı.

Saygılarımızla,

<