info@alpbilge.com.tr
444 43 19

Logo Erp Çözümleri ile Birlikte Alımlarda %35 İndirim!

Logo Erp Çözümleri ile Birlikte Alımlarda %35 İndirim!

Logo Kurumsal ERP çözümü ve fonksiyonel çözümler birlikte alımlarında 35. yıla özel %35 İNDİRİM

Logo Kurumsal ERP çözümleri ile e-Fatura, e-Arşiv, Logo Mind Insight, Logo CRM çözümlerini birlikte seçin, şirketinizi dijital dönüşümle geleceğe taşıyacak büyük fırsatı kaçırmayın!

Hemen Fiyat Teklifi Alın;

Müşteri Temsilcisi: 444 43 19  Arayın yada Talep Formunu Doldurun Sizi Arayalım.  %35 İndirim 

Kampanya Şartları

1. Kampanya 8 Temmuz 2019 - 27 Eylül 2019 tarihleri arasında Logo Kurumsal ERP çözümleri ile Logo CRM, Logo Mind Insight, e-Fatura, e-Arşiv çözümlerinin birlikte alınması koşuluyla, çözüm paketleri ile birlikte aynı fatura içinde satın alınan modül, kullanıcı artırımı ve kontör paketlerinde geçerlidir. 2. Kampanya, Logo Tiger Wings Enterprise, Logo Tiger Wings, Logo Tiger 3 Enterprise, Logo Tiger 3, Logo Netsis Wings Enterprise, Logo Netsis Wings, Logo Netsis 3 Enterprise ve Logo Netsis 3 Standard çözümlerinde; Logo Tiger Wings Enterprise, Logo Tiger Wings, Logo Netsis Wings Enterprise, Logo Netsis Wings çözümleri için tek seferlik satın alımlarda geçerlidir.

3. Aynı fatura içinde alınacak olan, Logo Flow, Logo Mind Budget, Logo Tiger HR, Logo Netsis HR, Logo j-HR, Logo Bordro Plus, Logo Netsis 3 Bordro, eLogo İSG, Logo Mobile Sales, Logo Neon, Logo WMS Platform çözümleri ve bu çözümler ile birlikte alınacak modül ve çalışan/kullanıcı artırımları da kampanya kapsamında değerlendirilerek %35 indirim uygulanır.

4. Kampanya koşulları 3. maddede yer alan çözümlerin dışında kalan diğer çözüm, modül ve artırımlar kampanya kapsamına dahil değildir.

5. Kampanyadan yararlanabilmek için en geç 27 Eylül 2019 tarihine kadar satışların faturalanmış olması gerekmektedir. 6. Bu kampanya eş zamanlı diğer kampanyalar ve özel koşullu ürün alımları ile birleştirilemez.

7. Logo Yazılım, kampanya içeriğini ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar.

<