info@alpbilge.com.tr
444 43 19

BordroPlus 4.56.02.00 Ara Sürüm Duyurusu

BordroPlus 4.56.02.00 Ara Sürüm Duyurusu

Değerli Bordroplus Kullanıcıları,
 
Logo BordroPlus ürünü için 4.56.02.00  Ara sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden erişebilirsiniz. Sürümü kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve müşterileriniz için önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.
 
Uyarılar:
 
Ürünlerimizde Microsoft .Net Framework 4.0 özellikleri kullanılmaya başlandığından hem sunucularda hem de istemci terminallerde Microsoft .Net Framework 4.0 kurulmuş olmalıdır. Eğer sunucu veya istemci bilgisayarlarda Microsoft .Net Framework 4.0 kurulu değilse programı yükleme ve programa giriş sırasında uyarı alınacaktır. Microsoft .Net Framework 4.0 kurmak için bu bağlantı kullanılabilir.

BordroPlus 4.56.02.00 Ara Sürüm Notları;

 

Kayıt Nr

Ürün

Tanım ve Açıklama

1

WINHR-18342

Bordro Plus

Sicil Yönetimi
  Tanımlar - Sicil Kartları

Sicil Kartında Atamalarda Tutulan Alanlar İçin Düzeltme Seçeneği Çalışmıyor.

Sicil Kartında atamalarda tutulan alanlar için düzeltme seçeneği çalışmıyordu, çalışması sağlandı.

2

WINHR-18118

Bordro Plus

Bordro
  Kayıtlar - Puantör Kayıtları

Türk Hava Kurumu ile Sivil Havacılıkta Görevli Pilotlar ve Sertifikalandırılmış Personele Yapılan Aylık Ücret Ödemelerinin %70'inin Gelir Vergisinden İstisna Edilmesi İle İlgili Çalışma Yapılmalı.

Türk Hava Kurumu ile Sivil Havacılıkta görevli pilotlar ve sertifikalandırılmış personele yapılan aylık ücret ödemelerinin gelir vergisinden istisna edilmesi sağlandı.    Bu kapsamda Sicil Kartı/Çalışma Bilgileri sekmesine "Uçuş Görevlisi" onay kutusu ve Kanun Parametreleri/Diğer sekmesine "Uçuş Gör.Gelir Vergisi İnd. Oranı (Yüzde)" alanı eklenmiştir.

3

WINHR-17955

Bordro Plus

Bordro
  Kayıtlar - Puantaj Kartları

Bordro Plus Ürününde İşsizlik Sigortası İşveren Payı Teşviki İle İlgili Çalışma Yapılmalıdır.

Bordro Plus ürünününde İşsizlik Sigortası İşveren Payı teşviğinin hesaplanması sağlandı. Bu kapsamda Bordro Parametrelerine "İşsizlik Sig. İşv. Teşvik Oranı" alanı ve Sicil Kartı/Bordro Bilgileri sekmesine "İşsizlik Sigortası İşveren Teşviği" onay kutusu eklendi.


Saygılarımızla,
Logo Yazılım

<