info@alpbilge.com.tr
444 43 19

Logo İnsan Kaynakları Yönetimi Programları - İk Çözümleri

Logo İnsan Kaynakları Yönetimi Programları - İk Çözümleri

İşletmeniz İçin İk Yönetimi - İnsan Kaynakları Çözümleri

Logo İnsan Kaynakları Çözümleri: 

İşe alımdan performans değerlendirmelerine, izin takibinden yan haklara kadar tüm insan kaynakları süreçlerini bir bütün halinde, tek noktadan ele almak, işletmelere iş gücü, zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor. Bu hedef doğrultusunda geliştirilen Logo İnsan Kaynakları Yönetimi çözümleri, İK departmanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

logo insan kaynakları programı

Logo İnsan Kaynakları Yönetimi Programları

Logo J-HR İnsan Kaynakları

Logo j-HR, insan kaynakları süreçlerini dijital ortama taşımak ve ihtiyaçlarına göre uyarlamak isteyen dağınık yapıdaki işletmelere ve kalabalık İK departmanlarına etkili bir süreç yönetimi sağlıyor. Web tabanlı yapısı sayesinde İK süreçlerine her an, her yerden erişmeyi sağlayan yeni nesil İK yönetimi çözümü Logo j-HR, zamandan ve mekandan bağımsız çalışma imkanı sunarak İK ekiplerine ve yöneticilerine esneklik ve hız kazandırıyor.

Tiger Hr İk Yönetimi

Logo, Logo Tiger HR çözümüyle işletmelerin tüm İK süreçlerini ve işlemlerini tek platformda birleştirerek organizasyon yapısını güçlendiriyor. İhtiyaca göre zenginleştirilebilen modüler yapıdaki Logo Tiger HR esnek, modern ve web tabanlı yapısı sayesinde insan kaynağını hızlı ve etkin şekilde yönetmeyi sağlarken, çalışan memnuniyetini ve iş verimliliğini de artırıyor. 

Netsis Hr İnsan Kaynakları Yönetimi

Logo, Logo Netsis HR çözümüyle işletmelerin tüm İK süreçlerini ve işlemlerini tek platformda birleştirerek organizasyon yapısını güçlendiriyor. İhtiyaca göre zenginleştirilebilen modüler yapıdaki Logo Netsis HR esnek, modern ve web tabanlı yapısı sayesinde insan kaynağını hızlı ve etkin şekilde yönetmeyi sağlarken, çalışan memnuniyetini ve iş verimliliğini de artırıyor. 

Bordro +

İK departmanlarının bordro işlemlerini hızlı ve hatasız gerçekleştirmelerine olanak tanıyan Logo Bordro Plus çözümü, işlem takibinin kolaylığı sayesinde operasyonel maliyetleri de düşürüyor.

Netsis 3 Bordro

Emek ve zaman-yoğun bir süreç olan bordro işlemlerinde otomasyon sağlayan Logo Netsis 3 Bordro çözümüyle bordro işlemleri mevzuata uygun, hızlı ve hatasız yapılırken, bu sayede operasyonel maliyetler de düşürülüyor.
 
Logo İnsan kaynakları Programları hakkında detaylı bilgi almak isterseniz "Ürünlerimiz" sayfamızı inceleyebilirsiniz. Logo Programınız için Satış, Destek, Eğitim, Danışmanlık, Teknik Servis hizmetleri sunmaktayız.
 
Detaylı bilgi ve teklif almak isterseniz: 444 43 19 arayabilir yada sales@alpbilge.com.tr mail atabilirsiniz.

<