info@alpbilge.com.tr
444 43 19

Logo Muhasebe Programları ile Tanışın

Logo Muhasebe Programları ile Tanışın

Logo Muhasebe Programları Nelerdir ?

Logo Muhasebe Programları : Logo Start Ön Muhasebe Programı ve Logo Go3 Muhasebe Programlarıdır.

Muhasebe Programlarının Dijital Dönüşümü

Çağımızda internet’in yaygınlaşması ile geleneksel iş süreçlerinden dijital çözümlere geçişte bir o kadar yaygınlaşmıştır. Şirketler dijital dönüşüme ayak uydurarak daha az maliyet ve daha fazla kontrolü elinde tutmaya başlamıştır. İş süreçlerini daha kolay, hızlı ve az maliyetle yönetebilmek için çeşitli kurumsal kaynak planlama çözümleri üretilmiştir. Sektöre 1984 yılında giren Logo, Ürettiği çözüm ve hizmetlerle Türkiye’nin yazılım sektörünün lideri konumuna gelmiştir.

Logo Muhasebe Programları Çözümleri İle Tanışın İş Süreçlerinizi Kolaylaştırın!

Logo Start 3 Ön Muhasebe Programı ve Logo Go3 Muhasebe Programları ile işletmenizi tek noktadan, hızlı, az maliyetli ve kontrollü yönetin.

muhasebe programları

Tüm Mikro İşletmeler için Logo Start 3

Logo Start 3 ön muhasebe programı ile işletmeler maliyet, kasa, fatua, sipariş, stok, ödeme, banka ve müşteri bilgileri yönetimi ve tahsilat takibi gibi işlemleri tek noktadan yapılabilmektedir.

E-devlet Çözümleri ile Tam Entegrasyon !

Logo Start 3 e-devlet çözümleri entegrasyonu isteyen kullanıcılar elogo güvencesiyle e-fatura, e-arşiv, e-defter, e-irsaliye ve e-serbest meslek makbuzu gibi işlemleri kolayca gerçekleştirebiliyor. Logo Start 3 Ön Muhasebe Programı e-devlet çözümleri entegre olarak çalışmaktadır.

Logo Start 3 Bazı Özellikleri

  • Tüm verileri tek noktadan yönetebilme
  • Detaylı, Kapsamlı Banka işlemleri yapabilme,
  • Siparişlerin Kolayca Takip Edilmesi
  • Benzersiz arayüz ve kullanım kolaylığı
  • Taksitle Satış ve Kredi Kartı ile Satış yapabilme
  • Güncel müşteri bilgileri yönetimi
  • Kasa ve Çek/Senet İşlemleri Takibi
  • E-fatura, e-arşiv fatura, e-irsaliye vb. e-devlet çözümleri kullanabilme
  • MS SQL Server üzerine kurulabilir.


Orta Büyüklükte İşletmelerin Erp Tercihi: Logo Go3

Orta büyüklükte işletmeler süreçlerini kolayca, verimli yönetebilmek ve rekabete ayak uydurmak için muhasebe yazılımlarından fazlası gerekmektedir. Orta ölçek işletmeler Logo Go3 Erp yazılımı esnek yapısı sayesinde ihtiyaçları doğrultusunda modülleri seçerek maliyet avantajı da sağlayabilirsiniz. Logo Go3 İş verimliliğinizi yüksek tutarak büyüme yönünde ilk adımınızı atmanızı sağlıyor. Logo Go3; Muhasebe Programı ve Finans Erp Yazılımıdır.

Orta Ölçek İşletmeler için Erp Yazılım Tercihi: Logo Go3

Logo Go3, kobilerin muhasebe, stok takibi, satış, satın alma, raporlama, borç takibi, çek senet takibi, muhasebe ve e-devlet uygulamaları gibi tüm iş süreçlerini tek noktadan yönetilmesini sağlıyor.

Logo Go3 kullanıcıları hızlı, sade arayüzle zaman ve maliyet tasarrufu sağlayabilirsiniz. Kobilere özel geliştirilen Logo Go3 ile stok, sipariş, muhasebe, ön muhasebe, cari kart, stok kartı, fatura, talep takibi, cari hesap, kasa, çek-senet, satın alma satış tanımları, sabit kıymet, Raporlar gibi özellik ve modüllerle işletmenizi uçtan uca yönetebilirsiniz.

Kobilerin Erp Yazılım Tercihi Logo Go3 Bazı Özellikleri

  • Logo Go3 esnek  yapısıyla her sektöre uygundur ve ihtiyaçları karşılar.
  • Güncel mevzuata uyumlu yapıdadır.
  • Sade ve kolay arayüze sahiptir.
  • E-devlet uygulamalarıyla uyumludur.
  • Windows tabanlı işletim sistemlerinde çalışmaktadır.
  • İşlevsel yapısıyla  Finans, Muhasebe, Satış, Satın Alma, Stok Yönetimi, Raporlama gibi birçok işlemi tek noktadan yönetmenizi  sağlar.
  • 16 Kullanıcıya kadar kullanabilme
  • Logo Go3 genel ihtiyaçlara göre tasarlanması ile beraber özel gereksinimler için ek özelliklerle de zenginleştirilebiliyor.

Logo Yazılım Kurumsal Satış Bayisi

Alpbilge Yazılım olarak 2006 yılından günümüze Logo Bayi statüsünde hizmet vermekteyiz. İhtiyaç duyduğunuz erp yazılımları, muhasebe programları, bordro programları, e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter, crm yazılımları gibi Logo Yazılım’ın geliştirdiği yazılımların satışını gerçekleştirmekteyiz. İhtiyaçlarınızı doğru belirleyerek işletmenize uygun yapıda yazılım çözümleri sunmaktayız.

Logo Programlarınız İçin Destek Hizmeti Alın

İş süreçlerinizin hızlı ve sorunsuz ilerlemesi önemli bir husustur. İşletmenizde süreçlerinizi hızlandırmak ve takıldığınız noktalarda danışabileceğiniz bir iş ortağınız olması bu noktada önemlidir.

Alpbilge olarak Logo Kobi, Erp ve Bordro yazılımlarında takıldığınız noktalarda logo destek  ve danışmanlık hizmeti  vermekteyiz. Bizlere ulaşarak kullanmış olduğunuz program için saatlik destek alabilirsiniz. Telefonla destek ve Bilgisayarınıza bağlantı sağlayarak destek vererek çözüme kavuşturmaktayız.

Logo Eğitimi Alarak İş Süreçlerinizi Hızlandırın

Logo Start, Logo Go3, Logo Tiger 3, Go Plus, Tiger Plus ve Bordro Plus gibi programlarınız için Birebir eğitim ve toplu eğitim alabilirsiniz. Logo Eğitim Uzmanı  arkadaşlarımız ofisinizi ziyaret ederek takıldığınız konularda logo eğitimi vermektedirler. Aklınıza olan sorularıda yanıtlayarak eğitim sonlandırılmaktadır. Eğitimlerde ofisinizde yada Alpbilge yazılım ofisinde verilebilmektedir.

Eğitim Verdiğimiz Bazı Programlar; 

Logo e-fatura,  e-arşiv fatura, e-defter vb. e-devlet çözümleri

Logo Ön Muhasebe ve Muhasebe Programları eğitimi

Logo Erp Yazılımı eğitimleri

Logo Bordro ve İk Eğitimleri

İhtiyaçlarınız doğrultusunda hizmet ve ürünlere sahip olmak, işletmemizle tanışmak için https://alpbilgeyazilim.com.tr/Iletisim adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Diğer Yazılarımızı Okudunuz mu ?

En iyi muhasebe programları

Ön Muhasebe Programları


Muhasebe Programları - Ön Muhasebe Programları - Muhasebe Programı - Ön Muhasebe Programı

<