info@alpbilge.com.tr
444 43 19

Mobile Sales v1.45.00.00 Sürümü Yayınlandı

Mobile Sales v1.45.00.00 Sürümü Yayınlandı

Logo Mobile Sales v1.45.00.00 apk sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup panel dosyalarına ftp sitesinden erişebilirsiniz. Güncel uygulama sürümünü Google Play Store' a "Logo Mobile Sales" yazarak indirebilirsiniz. Sürümleri kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve müşterileriniz için önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.

Mobile Sales v1.45.00.00

 

Kayıt Nr

Tanım ve Açıklama

1

MSFA-1211

 

Mobile Sales, Logo'da yapılan fiyat limiti tanımlamasını görmüyor.

Tiger ERP Entegrasyonu'nda, uygulama üzerinden girilen fişlerde, ERP üzerindeki fiyat limiti tanımdaki kurala göre işlem yapılması sağlanmıştır.

Not : Tiger 2.58 sürümü ile düzeltilmiştir.

2

MSFA-5512

 

Mobile Sales'den gönderilen fişe sağ tuş kayıt bilgisi dedikten sonra açılan ekrandan bilgi butonuna tıkladığımızda yanlış logo kullanıcısı gözüküyor.

Tiger ERP Entegrasyonu'nda, uygulama üzerinden gönderilen fişe sağ tuş ile kayıt bilgisi dedikten sonra açılan ekrandan bilgi butonuna tıklanıldığında Mobile Sales üzerinden gelen kullanıcı bilgisinin gösterilmesi sağlandı.

Not : Tiger 2.58 sürümü ile düzeltilmiştir.

3

MSFA-5548

 

Mobile Sales'de ayrıntılı tahsilat raporu alırken "Kapanmamışlar Kapatılacak" seçeneğinin olması talep ediliyor.

Tiger ERP Entegrasyonu'nda, uygulama üzerinden ayrıntılı tahsilat raporu alınırken "Kapanmamışlar Kapatılacak" seçeneğinin olması sağlandı.

4

MSFA-5549

 

Mobile Sales'den kredi kartı tahsilat fişi girildiğinde ERP'de oluşan fişe girip tekrar hesap seçilmez ise fişte belirtilen banka hesabının hesap özetinde yapılan işlem gözükmüyor.

Tiger ERP Entegrasyonu'nda, uygulama üzerinden kredi kartı tahsilat fişi girildiğinde, ERP'de oluşan fişe girip tekrar hesap seçilmez ise fişte belirtilen banka hesabının hesap özetinde yapılan işlemin gözükmemesi sorunu düzeltildi.

5

MSFA-5599

 

Mobile Sales’ten girilen talep fişlerinin başlık bilgilerinde teslim tarihi alanı, varsayılan olarak günün tarihi gelmeli.

Tiger ERP Entegrasyonu'nda, uygulama üzerinden girilen talep fişlerinin başlık bilgileri kısmında teslim tarihi alanının varsayılan olarak günün tarihi gelmesi sağlandı.

6

MSFA-5635

 

Netsis ERP Entegrasyonu'nda ürün barkodu okutma sorunu.

Netsis ERP Entegrasyonu'nda, uygulama üzerinden ürün seçim işlemi sırasında Netsis’te tanımlı ve barkodu olan ürün barkodları ile işlem yapılması sağlandı.

7

MSFA-5680

 

Tiger'a gönderilen talep fişinde başlık kısmında saat bilgisi yazılmıyor.

Tiger ERP Entegrasyonu'nda talep fişi girilip Tiger'a gönderildiğinde oluşan talep fişinin başlık kısmında tarih ile birlikte saat bilgisinin de yazılması sağlandı.

Saygılarımızla,

<