info@alpbilge.com.tr
444 43 19

Logo Tiger HR v3.31.0.0 Sürüm Çıktı

Logo Tiger HR v3.31.0.0 Sürüm Çıktı

Sayın İlgili,

Tiger HR v3.31.0.0 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup sürüm dosyasına ftp sitesinden erişebilirsiniz.

Sürümü kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.

Sürüm güncelleme işemlerini bize yaptırmak isterseniz hemen arayın: 444 43 19

Uyarı: Tiger HR v3.31.0.0 versiyonu BordroPlus güncel sürümler ile uyumlu çalışmaktadır.

 

 

Kayıt Nr

Ürün

Tanım ve Açıklama

1

NTHR-14587

Tiger HR

Bordro Zarfı

B2E ekranlarına dil ingilizce seçilerek giriş yapıldığında, bordro zarfı ingilizce olarak görüntülenememektedir.

B2E üzerinden bordro zarfı görüntülenirken, B2E'nin gösterim diline göre farklı rapor tasarımı seçilebilmesi sağlandı.

2

NTHR-14573

Tiger HR

İzin

Kalan izin günü olan personel izin giriyor ve amiri reddediyor.Kalan izin günü kadar tekrardan izin girildiği zaman maksimum izin kontrolüne takılıyor.Reddi görmüyor.

Reddedilen izinin maksimum süre kontrolüne takılması ile ilgili problem çözüldü.

3

NTHR-14391

Tiger HR

Performans

Hedef belirleme döneminde hedef havuzda "Kişi tarafından değiştirilemez" olmasına rağmen düzeltme yapılmak istendiğinde "Hedef belirleyen tipi zorunludur" uyarısını yanlış vermektedir.

"Kişi tarafından değiştirilemez" olması durumunda düzeltme yapılmak istendiğinde "Hedef belirleyen tipi zorunludur" uyarısı düzeltilip uyarı vermemesi sağlanmıştır.

4

NTHR-14386

Tiger HR

Performans

Internet explorer tarayıcısından performans değerlendirme formu doldurulduğunda yorumlar kısmına Türkçe karakterler yazılıp kaydedildiğinde veritabanında "?" olarak karakterler gözükmektedir.

Değerlendime formu ekranında Türkçe karakter girildiğinde veritabanına "?" gibi gelen karakter problemi çözüldü.

5

NTHR-14379

Tiger HR

Özlük

Tiger HR da iletişim bölümünden kişisel cep telefonu alanına bilgi girildiğinde Bordro Plus'ta cep telefonu alanına bilgiyi atıyor.

Tiger HR'da Özlük/İletişim sekmesinde "İş Cep Telefonu" alanına girilen değeri Bordro Plusta "Erişim" sekmesinde "Tanım" alanına "IS CEP TELEFONU" olarak, "Kişisel Cep Telefonu" alanına girilen değeri ise "SAHSI CEP TELEFONU" olarak kaydedilmesi sağlandı.

6

NTHR-14375

Tiger HR

Organizasyon Şeması

Organizasyon şemasında kısıt verildiğinde, şemanın başlayacağı pozisyonun belirlenmesi ekranında yazım hatası bulunmaktadır.

Organizasyon şemasında kısıt verildiğinde, şemanın başlayacağı pozisyonun belirlenmesi ekranındaki yazım hatası düzeltildi.

7

NTHR-14367

Tiger HR

Özlük

Performans formu iptal edilen personelin özlük kartında iptal edilen formları dökülememektedir.

Formu iptal edilen çalışanların özlük kartında iptal edilen formaların görüntülenip ve döküm alınabilmesi sağlandı.

8

NTHR-14340

Tiger HR

İzin

B2E'de "Diğer İzin Bilgilerini Görmek İçin Tıklayınız" alanı, BordroPlusta manuel girilen KULLANILMIŞ ve EKLENMİŞ alanlarını hesaba dahil etmeden, kalan bakiyeyi göstermektedir.

BordroPlusta manuel girilen KULLANILMIŞ ve EKLENMİŞ alanında elle değişiklilk yapıldığında ilgili güncellemenin B2E'ye gelmesi sağlandı.

9

NTHR-14337

Tiger HR

Performans

Performans /Şablon tanımlarının kopyalanabilmesi istenmektedir.

Performans/Şablon Tanımları ekranında kopyalama özelliği eklenerek, seçilen şablonun genel değerlendiricileri, hedef grupları ve herbir hedef grup için hedef grup detayları ve hedef grup değerlendiricilerinin kopyalanması sağlanmıştır.

10

NTHR-13929

Tiger HR

Özlük

Özlük profil raporunda "Eğitim Durumu" grafiği yanlış bilgi göstermektedir.

Özlük profil raporunda "Eğitim Durumu" grafiğinde hatalı gelen veriler düzeltilmiştir.

11

NTHR-13819

Tiger HR

Performans

Performans değerlendirmede puan üzerinden bir değerlendirme yapıldığında değerlendirme sürecinde hedefleri değerlendirirken max puan değerinden yüksek bir puan girilebilmekte bu durum, performans puanının yanlış hesaplanmasına neden olmaktadır.

Performans Değerlendirme işleminde puan üzerinden değerlendirme yapılırken maksimum puandan daha yüksek puan verilmesi engellendi.

12

NTHR-13544

Tiger HR

İzin

İzin>Bekleyen İzin işlemleri>Kabul Edilmiş Talepler>Durum kolonu filtreleri sözel sorgu alanlarına uygun olmayıp, Eşittir, içerir..vb. seçenekleri olmalıdır.

İzin>Bekleyen İzin işlemleri>Kabul Edilmiş Talepler>Durum kolonu sözel sorgulara uygun hale getirildi.

Saygılarımızla,

<