info@alpbilge.com.tr
444 43 19

Logo Crm 1.57.00.01 Ara Sürüm Yayınlandı

Logo Crm 1.57.00.01 Ara Sürüm Yayınlandı

Logo Crm 1.57.00.01 Ara Sürümü Logo Ftp'de Yayınlandı. Logo CRM Ürünleri 1.57.00.01 ara sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup sürüm dosyalarına ftp sitesinden erişebilirsiniz.

Önemli Duyuru

-  Tiger, Netsis ve J-Platform ERP uygulamalarında; üke için ikili kod ve şehir için plaka kodu üzerinden adres senkronizasyon düzenlemeleri yapılmıştır.

-  Netsis ERP adres senkronizasyonun da ERP-->CRM 'e yön senkronun da eğer ki İlçe kod karşılığı Netsis ERP de bulunmuyorsa, ilçe kod bilgisini Netsis ERP adres bilgisine eklenmelidir.

-  Lookup text alanında Lookup SQL çalışması sağlandı. Yapılan düzeltme işlemlerinde dikkat edilmesi gereken durumlar bulunmaktadır. Ekstra alan olarak açılan ve Model Editör de açılan alanın IsCalculated bilgisi false yapılmalı ve Items içerisindeki expression kriter bilgisi kaldırılmalıdır. 

-  Tiger ERP içerisindeki TOWN-TR.xml dosyasını ERP 'de güncellenmesi gerekmektedir. Logo CRM'e yeni ilçe ekleme işlemi için Counties.XML'in içine yeni ilçelerin eklenmesinden sonra Logo CRM'de Adres veritabanı senkronizasyonu butonuna tıklanarak veritabanı aktarılması sağlanılır. XML bilgilerini ftp sitemizden indirebilirsiniz.

1.57.00.01 ara sürüm içeriği :

 

Kayıt Nr

Tanım ve Açıklama

1

XAFCRM-6529

 

LogoCRM de firma kartını Tiger/Go ERP'ye senkronize edilirken, hata: ülke bilgileri ERP veritabanında bulunamadı hatası alınmakta

LogoCRM veritabanında bulunan ülke isimleri Türkçe hale getirildi. LogoCRM veritabanında bulunmayan ülkeler ve şehirleri veritabanına eklendi.

2

XAFCRM-7737

 

"Adres girişi serbest yapılabilsin" Tiger ERP parametresi aktif olduğunda, firma senkronize edilirken adres (Ülke ve İl) kodlarının aktarılması talep edilmekte.

"Adres girişi serbest yapılabilsin" Tiger ERP parametresi aktif olduğunda, firma senkronize edilirken adres (Ülke ve İl) kodlarının aktarılması sağlandı.

3

XAFCRM-7749

 

Netsis ERP entegrasyonunda carilerin adresleri senkronize edilirken ülke kod ve ülke tanım bilgileri yanlış geliyor.

Netsis ERP entegrasyonunda carilerin adresleri senkronize edilirken ülke kod ve ülke tanım bilgileri yanlış gelme durumu düzeltildi.

4

XAFCRM-8293

 

Lookup text alan tanımında yazılan Lookup SQL çalışmamaktadır.

Yapılan düzeltme ile Lookup SQL cümlesinin çalışması sağlandı. Detay bilgi için sürüm önemli duyursunda bulabilirsiniz.

5

XAFCRM-8299

 

İlçe bilgilerinde bazı ilçeler bulunmamaktadır.

İlçe bilgilerinde yeni ve daha önce eklenmeyen ilçe bilgileri eklendi. Counties.xml ve Town.Tr.Xml bilgilerini Ftp'den indirebilirsiniz.

6

XAFCRM-8318

 

Lookup text alanlar üzerindeki post data işlemleri doğru çalışmamaktadır.

Lookup text alanlar üzerindeki post data işlemleri doğru çalışması sağlandı.

Saygılarımızla,
Logo Yazılım

<