info@alpbilge.com.tr
444 43 19

BordroPlus 4.55.00.02 Ara Sürüm Duyurusu

BordroPlus 4.55.00.02 Ara Sürüm Duyurusu

Değerli İş Ortaklarımız,

BordroPlus ürünü için 4.55.00.02  Ara sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden erişebilirsiniz. Sürümü kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve müşterileriniz için önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.

Uyarılar:

Ürünlerimizde Microsoft .Net Framework 4.0 özellikleri kullanılmaya başlandığından hem sunucularda hem de istemci terminallerde Microsoft .Net Framework 4.0 kurulmuş olmalıdır. Eğer sunucu veya istemci bilgisayarlarda Microsoft .Net Framework 4.0 kurulu değilse programı yükleme ve programa giriş sırasında uyarı alınacaktır. Microsoft .Net Framework 4.0 kurmak için bu bağlantı kullanılabilir.

4.55.00.02 Ara Sürüm Maddeleri;

 

Kayıt Nr

Ürün

Tanım ve Açıklama

1

WINHR-17844

Bordro Plus

Bordro
  Sosyal Sigorta Bildirgeleri - Aylık Prim ve Hizmet Belgesi

Aylık Prim ve Hizmet Belgesinde Fiili Hizmet Kapsamında Çalışan Personelin Fiili Hizmet Kapsamı Dışında Çalıştığı “Ücret” Ve “İkramiye PEK” Alanları Hatalı Değer Getiriyor.

Aylık Prim ve Hizmet Belgesinde fiili hizmet kapsamında çalışan personellerin kapsam dışındaki “Ücret” ve “İkramiye PEK” alanları hatalı değer getiriyordu, düzeltildi.

Saygılarımızla,

Logo Yazılım

<