info@alpbilge.com.tr
444 43 19

Logo CRM Ürünleri 1.52.00.00 Sürüm Duyurusu

Logo CRM Ürünleri 1.52.00.00 Sürüm Duyurusu

Logo CRM Ürünleri 1.52.00.00 Sürüm Duyurusu

Logo CRM Ürünleri 1.52.00.00 Sürüm Duyurusu, Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup sürüm dosyalarına Buradan erişebilirsiniz. Sürüm ile ilgili önemli duyuruları aşağıdan detaylı incelemenizi özellikle tavsiye ederiz..

 

 

Logo CRM Ürünleri 1.52.00.00 Sürümü Önemli Duyuru

 Config Wizard ve Integration Wizard da MsSQL Instance name ile çalışmaması durumunda güvenlik duvarı ve virüs programlarının kapatılması gerekmektedir.

- LogoCRMExchangeService çalışmadığı durumlarda Log detayının kurulu olduğu dizin "Denetim masası --> Yönetim araçları --> Windows Logs --> Application" menüsü altından ulaşılması sağlandı.

- Firma kayıdında; sevkiyat adresi kodu aynı olan birden fazla kayıt olamaz. ERP'ye senkronize edildiğinde bu adreslerden sadece bir tanesi senkronize edilir. Diğer adresler ile ilgili bir hata gösterilmediği için kullanıcı yanıltmaktaydı. Bu durum için "sevkiyat adres kodu" alanı zorunlu alan haline getirildi. Aktarılmayan adreslerin uyarısı için de ekrana "Aşağıdaki adresler senkronize edilemedi" şeklinde hata mesajı geldi. Ayrıca aktarılamayan her bir adres için "Adres tipi: Sevkiyat adresi, Adres: xxxxx, Hata: ("hata açıklaması") " formatında listelenmesi sağlandı.

- Kullanıcıya herhangi bir nesne için yalnızca okuma rolü verildiğinde arka plana bağlı olduğu collection'larda değiştirilemeyeceği için tüm ekranlarda read-only hale gelmekte. Bu durum için örneğin firma teklif menüsü içerisinde kullanılmak isteniliyorsa firmanın üye izinlerinden "teklifler" member seçilip sadece bu member'a yazma izini verilmelidir. Bu durumda firma sadece okuma modunda açılırken teklif detay sayfalarında firma seçilebilmeye başlayacaktır. Ayrıca diğer menüler (etkinlikler, aktiviteler...) içinde yukarıdaki işlem yapılmalıdır.

 

 

Logo CRM Ürünleri 1.52.00.00 Sürüm İçeriği ve Yapılan Güncellemeler

 

Kayıt Nr

Tanım ve Açıklama

1

XAFCRM-5041

Güvenlik

Tanımlar>güvenlik>aksiyon yetkilendirme de birden çok kullanıcı seçimi yapabilme ve kriter verebilme özelliği talep edilmekte.

Aksiyon yetkilendirmedeki kullanıcı alanı kaldırılıp, birden fazla kullanıcı seçilebilen kullanıcılar alanı eklenmiştir. Nesne türü alanına kriter girilebilecek kriter editörü eklenmiştir. Bu durumda o nesne için verilen kritere göre aksiyonlar enable disable (nesne bazında kontrol) yapılabliyor. Kriter girilmediği durumda mevcuttaki hali ile (ekran bazında kontrol) yapılacaktır.

2

XAFCRM-6310

Teklifler

Teklif-->Destek kaydına aktarımında , teklif içerisinde destek kaydı bölümüne aktarılan destek kayıtları ilişkilenmiyor

Teklif-->Destek kaydına aktarımında , teklif içerisinde destek kaydı bölümüne aktarılan destek kayıtları ilişkilenmesi sağlandı.

3

XAFCRM-6376

 

Model editörde açılan ekstra alan mobil/outlook uygulamada görünmüyor.

Model editörde açılan ekstra alan mobil/outlook uygulamada görünmüyordu. Hata düzeltildi.

4

XAFCRM-6516

 

Firmada alınan cari hesap ekstresinde, Tiger / Go Erp'de iptal olan faturalar hatalı görüntülenmektedir.

Firmada alınan cari hesap ekstresinde, Tiger / Go Erp'de iptal olan faturalar hatalı görüntüleniyordu hata düzeltildi.

5

XAFCRM-6575

 

Kullanıcı erişim hakları ekranı dil değişikliği yapıldığında türkçe kalıyor.

Kullanıcı erişim hakları açıklamalarının dil değişimi yapıldığında değişmesi sağlanmıştır.

6

XAFCRM-6661

 

Listview kolonlarına eklenen ERP alanlarında tanım bilgisinin görüntülenmesi talep edilmekte

ListView'de filtre ikonuna tıklandığında açılan alana lookup veri alanı yerine lookup görünen alan değerlerinin getirilmesi sağlandı.

 

7

XAFCRM-6830

Teklifler
https://jira.logo.com.tr/images/border/spacer.gif https://jira.logo.com.tr/images/icons/link_out_bot.gif Teklif Ürünleri

ERP Uygulamasıyla entegre olmayan ürün excel üzerinden kopyala yapıştır yöntemiyle teklife eklenemiyor

Teklif penceresinden Excel ile teklif ürünü aktarırken sadece CRM'de tanımlı olan ürünler eklenebilmektedir. 54 nolu sistem tercihi ile ERP'de de bu ürününün olma şartını sağlaması sağlandı.

 

8

XAFCRM-7043

Teklifler

LogoCRMXMLSettings 046. parametrede, "teklife eklenen ürünlerin sepete otomatik olarak eklenmesi" çalışmıyor.

LogoCRMXMLSettings 046. parametrede, "teklife eklenen ürünlerin sepete otomatik olarak eklenmesi" seçeneği aktif ise, teklife ürün ekleme ekranında, ürün seçimi yapılamıyordu. Hata düzeltildi.

9

XAFCRM-7084

 

Email ve websitesi alanlarına yanlış formatta veri girişi yapılabiliyor

Firmalar, kişiler, şirket bilgisi, kullanıcılar ve satış temsilcisi ekranlarındaki e-mail ve web sitesi alanları e-mail ve web adresi format kontrollerinin yapılması sağlandı.

10

XAFCRM-7210

 

Exchange Rate Service arka planda çalışıyor gözüküp, kurları çekmiyor.

Exchange Rate Service arka planda çalışıyor gözüküp, kurları çekmiyordu. Hata düzeltildi.

 

 

Logo CRM Ürünleri 1.52.00.00 Sürüm Duyurusu

Logo CRM Ürünleri 1.52.00.00 Sürümü

Logo CRM Ürünleri 1.52.00.00 Son Sürüm

Logo CRM Ürünleri 1.52.00.00

Logo CRM Son Sürüm

Logo CRM Ürünleri Sürümleri

Logo CRM

Logo CRM Sürümleri

 

<