info@alpbilge.com.tr
444 43 19

BordroPlus 4.57.02.00 Ara Sürüm Duyurusu

BordroPlus 4.57.02.00 Ara Sürüm Duyurusu

Değerli Bordro Kullanıcıları,

BordroPlus ürünü için 4.57.02.00 Ara sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup sürüm dosyalarına ftp sitesinden erişebilirsiniz. Sürümü kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.

Uyarılar: Ürünlerimizde Microsoft .Net Framework 4.0 özellikleri kullanılmaya başlandığından hem sunucularda hem de istemci terminallerde Microsoft .Net Framework 4.0 kurulmuş olmalıdır. Eğer sunucu veya istemci bilgisayarlarda Microsoft .Net Framework 4.0 kurulu değilse programı yükleme ve programa giriş sırasında uyarı alınacaktır. Microsoft .Net Framework 4.0 kurmak için bu bağlantı kullanılabilir.

BordroPlus 4.57.02.00 Ara Sürüm Maddeleri;

.57.02.00 Ara Sürüm Maddeleri;

 

Kayıt Nr

Ürün

Tanım ve Açıklama

1

WINHR-18508

Bordro Plus

Bordro
  Kayıtlar - Puantaj Kartları

Ar-ge Uygulaması Kapsamında Sosyal Güvenlik Statüsü 4/b Bağkur Çalışan Olan Personellerde Gv Hesaplamaları Ar-geli Kazançlar Üzerinden Bulunacak Seçili Olduğunda Ar-ge Gv İstisnası Hesaplamamaktadır.

Ar-ge uygulaması kapsamında Sosyal Güvenlik Statüsü 4/b Bağkur Çalışan olan personellerde, bordro parametrelerinde Gv Hesaplamaları Ar-geli Kazançlar Üzerinden Bulunacak seçili olduğunda Ar-ge Gv İstisnası hesaplamıyordu, düzeltildi.

2

WINHR-18468

Bordro Plus

Bordro
  Formlar - Bordro Zarfı

E-Posta Ayarları Smtp Olarak Seçilip, Office 365’e Göre Ayarlar Yapılandırıldığında Bordro Zarfı Mail Olarak Gönderilemiyor.

E-posta ayarları Smtp olarak seçilip Office 365'e göre ayarlar yapılandırıldığında bordro zarfı gönderilemiyordu, düzeltildi.

3

WINHR-18405

Bordro Plus

Sicil Yönetimi
  Raporlar - İzin Durum Raporu

TigerHR Tarafında Organizasyon Ataması Yapılmış Hiç Bir Personel Bordro Plus İzin Durum Raporuna Yansımıyor.

TıgerHR'da organizasyon şemasında ataması yapılan personelin Bordro Plus İzin Durumu raporuna yansımıyordu, düzeltildi.

4

WINHR-17329

Bordro Plus

IKSYS
  Kuruluş Bilgileri - Döviz Türleri

Bordro Plus Sistem İşletmeni Döviz Türleri Görüntülenmek İstendiğinde Access Violation Hatası Alınıyor.

Bordro Plus sistem işletmeni Döviz Türleri görüntülenmek istendiğinde Access Violation hatası alınıyordu, düzeltildi.

5

WINHR-16508

Bordro Plus

Bordro
  Kayıtlar - Puantaj Kartları

Sosyal Güvenlik Statüsü Bağ-Kur Olan Ar-ge'li Sicilin Puantaj Kartı Kaydedilirken "The İncoming Tabular Data Stream (Tds) Remote Procedure Call (Rpc) Protocol Stream İs İncorrect." Hatası Alınıyor.

Ar-ge uygulaması kapsamında sosyal güvenlik statüsü 4/b Bağkur olan personellerde Gv Hesaplamaları Ar-ge'li Kazançlar Üzerinden Bulunacak seçili olduğunda puantaj kartı kaydedilirken hata alınıyordu, düzeltildi.

6

WINHR-15908

Bordro Plus

İzin Yönetimi
  Kayıtlar - İzin Planlama Kayıtları

Bordroya Yansıması "Evet" Olarak Seçili Olan İzin Tanımının İzin Kaydına Eklenmesi Durumunda Bordro Durumu Öndeğer Olarak "Uygulanacak" Olarak Seçili Gelmelidir.

İzin Yönetimi - Tanımlar - İzin Tanımları - Bordro Bilgileri - Bordroya Yansıması "Evet" seçili olan izin tanımı İzin Kaydına seçildiğinde Bordro Durumunun "Uygulanacak" olarak, Bordro Uygulama Tarihi alanına ise izin başlangıç tarihinin bulunduğu dönemin başlangıç tarihinin gelmesi sağlandı.

7

WINHR-14964

Bordro Plus

Bordro
  Kayıtlar - Puantaj Kartları

İşe Geri Alınan Personelin Puantajında İşe Giriş Tarihi İlk İşe Giriş Tarihi Geliyor.

İşe geri alınan personel için puantaj kartı oluşturulduğunda puantajdaki "İşe Giriş Tarihi " Personel Kartı - Çalışma Bilgileri - Gruba Giriş Tarihi alanından geliyordu, son işe giriş tarihi olarak gelmesi sağlandı.

 

<