info@alpbilge.com.tr
444 43 19

En İyi Muhasebe Programı 2023

En İyi Muhasebe Programı 2023

En İyi Muhasebe Programı: Logo Go3

En İyi Muhasebe programları arasında başı çeken Go3, Logo Yazılım tarafından geliştirilmiş kobi çözümlerindendir.Eski sürüm olan Go Plus ürününe göre daha esnek ve gelişmiş yapıya sahiptir.Sektörel ihtiyaçların karşılanmasında büyük fayda sağlayan program basit ve sezgisel yapıyı esas almaktadır.Yeni nesil arayüz ile kullanıcı deneyimini önemseyen bu üründe kullanım kolaylığı ve verimlilik baz alınmıştır.
Go3 yenilikçi ve interaktif platforma sahip arayüz ile kullanıcı deneyimini farklı boyuta taşıyarak kobilerin çözüm ortağı olmaya devam etmektedir.Detaylı çözüm üreterek firmaların iş süreçlerini profesyonelleştirir.Eski sürüme nazaran yeniliklerle donatılan Logo Go3 işletmelere ivme kazandırmaktadır.Bu ürün ile finans, muhasebe, satış, satın alma, stok yönetimi, raporlama modülleri kullanılır.

Logo Go3 Broşürünü İncelemek İsterseniz Tıklayın. Logo Go3 Programı için teklif almak isterseniz sales@alpbilge.com.tr mail atabilir yada 444 43 19 numaradan bize ulaşabilirsiniz.

Logo Go3 Özellikleri

Logo Go3 yenilikçi özelliklere sahiptir.Birçok çözümü içinde barındıran bu üründeki özellikleri aşağıdaki gibi sıralayabiliriz; Uyumlu Yapı:Logo GO 3 uyumlu yapısı ile dağıtım, inşaat, eğitim, tekstil, medya, sağlık ve birçok sektörden işletmelerin ihtiyaçlarını karşılar. Sektör bağımsız olarak çalışan bu ürün sayesinde gelişmeler hızlı bir şekilde uygulanabilmektedir.Bu sayede iş sürecini hızlandırarak firmaların büyümesinde etkili rol oynar.

Sade ve Pratik Arayüz: Kullanıcı dostu arayüze sahip olan Go3’e hızlı veri girişi yapabilir, uygulama ve raporlarınıza sağlıklı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Çok Yönlü İşlevsellik: Finans, Satış, Muhasebe, Satın Alma, Raporlama gibi bir çok işlemi tek program altında sağlıklı bir şekilde kullanmanızı sağlar.

Mobil Uyumlu: Dokunmatik ekrana sahip notebook ve tabletlerde sanal klavye aracılığıyla Logo Go3 kullanılabilir.

Esnek Platform: Logo Çözüm Ortakları’nın uyarlamalar ve widgetler ekleyerek fonksiyonlar ihtiyaçlara göre genişletebilir.

Hızlı: Sık kullanılan fonksiyonları, kişiselleştirilmiş masaüstüne kısayol tuşu olarak tanımlanarak hızlı bir şekilde kullanılabilir.

E-Devlet Uygulamalarıyla Uyumlu: e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv uygulamalarıyla entegreli bir şekilde çalışır.

Windows 10 İle Uyumlu: Go3 işletim sistemi olan Windows 10 ile uyumludur.

İş Zekası, CRM ve Bordro Çözümleriyle entegrelidir.

Logo Go3 Programı

Logo Go3; Kobilerin Profesyonel Çözümü

İşletmelerin finansal ve muhasebe anlamında sağlıklı bir şekilde ilerlemesini sağlayan GO 3, sektörün öncü muhasebe programlarından olmaya devam etmektedir. Her geçen gün işletme sayılarının artması yazılım alanındaki ihtiyaçları etkilemektedir. İşletmelerin kayıtlarının düzgün bir şekilde tutabilmesi ve bu kayıtların muhafaza edilmesiyle ilgili tüm hizmetleri içerisinde barındırır.Kobiler için çözüm odaklı olan bu ürün interaktif tasarıma sahiptir.e-Devlet uygulamalarıyla entegreli bir şekilde çalışan Go3 yeniliklere açıktır.
Go3 sayesinde anlık stok durumunuzu görebilirsiniz.Stok seviyelerini kontrol altına alabilirsiniz.Stok maaliyetlerinizi ise çok detaylı bir şekilde takip edebilirsiniz.Stok kartlarının en ince detayını görüntüleyebilir, görsel ekleyebilir, birden fazla birim tanımı yapabilirsiniz.Seri ve lot numaraları ekleyebilir, sınırsız sayıda barkod tanımı yapabilirsiniz.Maliyetlendirme seçeneğini kullanarak malzeme bazlı maliyet takibi yapabilirsiniz.

Ayrıca sunmuş olduğu raporlama aracı ile tasarlamış olduğunuz raporları kullanabilir, bu kayıtları tabloya alabilirsiniz.Tabloya alınan raporları gruplayabilir, ara toplamlar olarak istediğiniz hesaplamaları yapabilirsiniz.Hızlı ve esnek yapısıyla birçok raporu kolayca oluşturabilir, verimliliği arttırabilirsiniz.

En Kolay Muhasebe Ve Stok Takip Programı: Go3

Çoğu işletme mali verilerini geleneksel olarak muhasebe defterlerinde ya da excell tablolarında tutmaya çalışıyor. Tabi ki bu tür yöntemler şirketler için çok büyük operasyonel yük oluşturuyor. Günümüzde artık birçok işletme iş süreçlerini, tahsilatlarını ve stok takibi gibi işlemlerini yapmak için muhasebe programı arayışına giriyor. Muhasebe programı kullanmadan önce google’de en kolay muhasebe programı gibi bir arama yaparak sektörde bulunan birçok ön muhasebe programını karşımızda görebiliyoruz. Bu yazımızda size işletmeniz için çok kullanışlı bir muhasebe yazılımında olması gereken özelliklerden bahsedeceğiz. En iyi Muhasebe Programı nasıl olmalıdır ?

Muhasebe Programından Beklenen Özellikler

Sadece ve kolay kullanıcı arayüzü
Muhasebe programlarının en büyük problemlerininden bir tanesi, karmaşık arayüzlerizden dolayı çok kullanışsız olması. Kolay kullanımlı bir kullanıcı paneli ile işinizi çok rahat bir şekilde yapabilmelisiniz.

E-Devlet Uygulamaları ile Uyum
E-fatura ve E-defterin hayatımıza girmesi ile beraber, artık kağıt faturalardan ziyade tüm işlemlerimizi e-fatura üzerinden yapmak, tüm muhasebe süreçlerinizi çok kolaylaştıracaktır. İsteyen her şirket artık e-fatura özelliğini ve e-arşiv özelliğini kullanabilmektedir.

E-Fatura İşlemleri
Muhasebe programlarının E-fatura oluşturmaları artık olmazsa olmazlar arasına girdi. Muhasebe programınızın içinde bulunan e-fatura özelliği aynı kağıt faturadaki hukuki koşulları taşıma özelliğine sahip olması gerekiyor. Elektronik faturalarınızı düzenlemeli ve elektronik ortamda müşterilerinize iletebilmesiniz. E-fatura size hem zamandan tasarruf sağlayacaktır, hemde fatura kargo ücretlerinizi ortadan kaldıracaktır.

E-Arşiv İşlemleri
Logo e-Arşiv uygulaması, e-Fatura kapsamındaki ve kapsam dışındaki firmalar ile nihai tüketicilere e-Fatura düzenlenmesini, ikinci nüshasının elektronik olarak korunmasını ve ibraz edilmesini sağlar.

E-Defter İşlemleri
Logo e-Defter uygulaması ile “Yevmiye Defteri”’ ve “Defter-i Kebir”’ belgeleri, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın belirlediği standartlara uygun olarak hazırlanır ve elektronik olarak GİB'e kolayca gönderilebilir.

Müşteri Takibi
Artık excell tabloları ile müşteri takip etmek, birçok müşteri kaybına sebebiyet verebiliyor. Muhasebe programınızın içinde müşteri takibi yani crm eklentisi olması elinizde var olan potansiyel müşterilerinizi takip etmenizi sağlayarak daha çok ciro yapmanıza olanak sağlayabilir. Müşterilerinizden alacağınız tahsilat süreçlerini takip edebilirsiniz.

Bordro Çözümleri
Artık birçok muhasebe programında personellerinizin bordrolama işlemleri gerçekleştirebilir, sicil ve ücret yönetimi uygulamalarını başarılı bir şekilde program üzerinden yapabilirsiniz.

Kolay Muhasebe Yazılımı Logo Go3

Yukarıda bahsettiğimiz özelliklerin daha fazlasını sizlere sunmak istediğimiz Logo Go3 Muhasebe programında bulabilirsiniz. Tüm muhasebe süreçlerinizi, iş takip süreçlerinizi, bordrolama süreçlerinizi kendi sektörünüze göre ayarlayabilir, istediğiniz yerden şirketinizin mali durumlarını kontrol edebilirsiniz. Eski usül yöntemler ile hazırladığınız mali veriler için gelir gider tablolarınızda ufak tefek hatalar olabilir ancak kullanımı çok kolay olan Logo Go3 ile en ufak bir mali veri hatası yapmanız önlenmektedir.

Logo Go3 Hangi Sektörlerde Kullanılıyor?

Logo go3 destek

Logo Go3 muhasebe programını, kobilerden başlayıp büyük işletmelere kadar bir çok şirket kendi ihtiyaçlarını çözüm bulmak için kullanabilir. Logo Go3 kolay muhasebe yazılımı kapsamlı yazılım çözüm yelpazesi ile birçok sektörüm verimliliğini arttırmak için kullanılmaktadır.

Özellikle inşaat, tekstil, ambalaj, mobilya, telekom ve bilişim hizmetleri, turizm, makine ve otomotiv yedek parça gibi birçok sektörde kullanılmaktadır. Sizde hemen Logo Go3 muhasebe programı sahibi olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz: 444 43 19 - sales@alpbilge.com.tr


Anahtar kelimeler: en iyi muhasebe programı 2022, en iyi muhasebe programı logo, muhasebe programları 2022, muhasebe programları nelerdir

<